press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

Hondenschool LeerSamen online.

hondenschool LeerSamen Academy.png

Nieuw bij Hondenschool LeerSamen: online cursussen!

Wil je je nog meer verdiepen in het gedrag van je hond? Op je eigen tempo aan de slag met praktische tips en oefeningen zonder dat je daar de deur voor uit hoeft? Dat kan vanaf 4 oktober bij Hondenschool LeerSamen. Op die datum lanceren wij onze eerste online cursus, en er volgen er nog meer!

Waarom online cursussen?

Bij Hondenschool LeerSamen denken we graag met je mee. De ontwikkelingen binnen ‘hondenland’ gaan snel en de vraag naar online cursussen stijgt. Tijdens de trainingen op de hondenschool in Alkmaar en Heemskerk komen er regelmatig vragen voorbij waar we graag dieper op in willen gaan, maar wat vanwege de tijd niet altijd lukt. Met onze nieuwe online cursussen hebben we de mogelijkheid om allerlei onderwerpen over honden en hun gedrag uitgebreid te behandelen en jou als hondeneigenaar van nog meer kennis en inzicht te voorzien.

Online cursus: honden en vuurwerk.

De eerste cursus die online komt is voor eigenlijk iedere hondeneigenaar interessant: Vuurwerktraining. Vanaf Dierendag, 4 oktober te volgen via onze nieuwe online leeromgeving. 

Geef je vrijblijvend op voor de wachtlijst en we houden je op de hoogte als we gaan starten en krijg een korting van €10,- 

honden en vuurwerk