top of page

Het e-book:
Jouw leidraad voor een goede socialisatie!

Jouw leidraad voor een goede socialisatie!

De tips voor een sociaal maatje voor het leven.

Super leuk dat je socialiseren net zo belangrijk vind als wij. Daarom hierbij ons e-book. Je wil van je hond een maatje maken voor het leven en daar gaat dit boek je bij helpen.

Heb je of krijg je binnenkort een pup of nieuwe hond in je huis? Dan zul je merken dat de hond aan allerlei dingen moet gaan wennen. Nieuwe mensen, andere dieren en een compleet nieuwe omgeving kunnen veel impact hebben op het gedrag van een hond en op hoe hij zicht voelt. In dit e-book lees je alles over socialiseren: over hoe je jouw hond op een liefdevolle en vriendelijke manier kan laten wennen aan allerlei nieuwe situaties. Hoe leer je je hond met allerlei prikkels om te gaan en wat heeft er allemaal invloed op zijn gedrag?

Hoe ga je om met je hond als hij dingen spannend of eng vindt? En wat is nu wel en niet verstandig om te doen als je gaat socialiseren?

Door goed te socialiseren, leer je je hond om zich prettig, veilig en vertrouwd te voelen en daarmee een maatje voor het leven te worden Tijd, aandacht en vertrouwen help jij je hond daarbij!

e book: Jouw leidraad voor een goede socialisatie!
bottom of page