top of page

Informatie Hondenschool LeerSamen

E-book

Als je op de afbeelding klikt vind je boekje met allerlei informatie die thuis op je gemak nog een keer na kan lezen. Alle gegevens hebben we nog even op een rijtje gezet. Zijn er nog vragen laat het dan weten.

Stress bij honden:

In het filmpje leggen we uit waarom een hond in de ene situatie wel reageert en waarom in bijna de zelfde situatie wel.

Vachtverzorging:

Iedere hond heeft vacht verzorging nodig of je hond nu veel haar heeft heeft of niet.

Chip van je hond registreren:

In het filmpje laten we je zien hoe je kan controleren of de chip goed geregistreerd staat en/of hoe je dit kan wijzigen. 

Ontwormen:

Hoe zit het met ontwormen, wat zijn de mogelijkheden op deze vragen geven we antwoorden. We willen je vooral er over nalaten denken wat er kan!!!

Enten:

Iedere hondeneigenaar krijgt er mee te maken. Wat is er nodig, jaarlijks of juist maatwerk? Bij hondenschool LeerSamen zijn we van meten = weten. In dit filmpje leggen we uit wat de mogelijkheden zijn zodat je er zelf over na kan denken, wat bij jouw past.

 

Informatie: https://www.vaccicheck.nl/wat-titeren

Op vakantie naar het buitenland: https://www.licg.nl/vakantie-dier-gaat-mee/?gclid=Cj0KCQiA6t6ABhDMARIsAONIYywIEwnVf_EtCjqHmXIX-sRNH-MiPYShQnqvcyB6NEy8C1vBATEnaFoaAgpoEALw_wcB

Socialiseren:

Iedere puppy eigenaar krijgt er mee te maken. Er gaan veel verhalen de ronde, wat moet je geloven en wat niet. In dit filmpje vertellen we onze visie !!!

Handige links

* https://www.hondenlot.nl/artikelen/socialiseren.html

* https://www.doggo.nl/artikelen/opvoeding-van-een-hond/socialisatie-en-habituatie/

.Zindelijkheid: 

Zindelijk bij puppy's. Iedere puppyeigenaar krijgt er mee te maken. Wat zijn feiten en fabels over zindelijkheid, in dit filmpje vertellen we wat waar is en wat nieuws en krijg je tips over zindelijkheid.

Handige link: www.hondenschoolleersamen.com/post/zindelijkheid

bottom of page