Privélessen

Waarom zou je privéles nemen met je hond? Daar zijn heel veel redenen voor te bedenken. Wil je graag intensief met je hond aan de slag onder privébegeleiding van een ervaren instructeur, dan gaan we bij Hondenschool LeerSamen graag met je aan de slag om jou en je hond op weg te helpen. Om wat voor reden je ook hebt: iedere hond is welkom voor een privéles.

 

Het voordeel van privélessen is dat je zelf kunt bepalen wanneer en hoe vaak je het nodig hebt. Zo kun je ervoor kiezen om wekelijks, om de week of zelfs incidenteel een privéles te volgen. Dit is afhankelijk van verschillende factoren+ hoe vaak e tijd hebt om te trainen, maar ook van wat je hond nodig heeft. In een privéles is alle ruimte om de behoeften van de hond te observeren en om vragen te stellen. Een privéles wordt altijd afgestemd op zowel de wens van jou als begeleider, als op het niveau van de hond. Zo hebben jullie beiden er steeds profijt van, want:

Hondentraining is maatwerk!

Bij Hondenschool LeerSamen bieden we verschillende mogelijkheden aan voor privéles, in de vorm van zowel losse lessen als pakketten. In de meeste gevallen is starten met een uur les heel fijn om alles goed uit te kunnen leggen, vragen te stellen en in kaart te kunnen brengen waar de uitdagingen liggen. Daarna kunnen we gericht aan de gang gaan met diverse oefeningen in lessen van 30 minuten. 

Kosten Privélessen

Losse lessen:

- 30 min € 32,50

- 45 min € 42,50

- 60 min € 60,-

Pakketten privélessen:

A. 1x een uur en 4x een half uur € 170,-

B. 5x een half uur € 142,50

C. 1x een uur en 4x 45 min € 220,-

D. 5x een uur € 250,-

E. 5x 45 min € 190,-

Locatie en data

Privélessen worden op afspraak op onze locaties in zowel Heemskerk als Alkmaar gegeven. Wil je weten of en wanneer er plaats is, neem dan contact met ons op!

puppycursus

hondenschool alkmaar, hondentraining heemskerk, hondengedrag, hondenopvoeding, hondencursus, gehoorzaamheidstraining, Puppytraining, hondentrainer, hond opvoeden