Openingstijden:

Maandag: 9.00 uur - 21.30 uur.

Dinsdag: 18.30 uur - 21.30 uur.

Woensdag: 9.00 uur - 21.30 uur.

Donderdag: 9.00 uur - 21.30 uur.

Vrijdag: 9.00 uur - 21.30 uur.

Zaterdag 9.00 uur - 17.00 uur.

Zondag 9.00 uur - 17.00 uur.

De honden speel-o-theek:

Wij verhuren puzzels. De speel-o-theek is voor honden en hun bazen om lekker bezig te zijn. Over het algemeen zijn de hondenpuzzels best prijzig en kunt u deze niet even uitproberen. Ook is het kiezen tussen al deze puzzels vaak lastig.

Om de keuze makkelijker en leuker te maken kunt u bij ons puzzels huren. De puzzels vragen denkwerk van uw hond. Een kwartiertje hersengymnastiek staat gelijk aan een wandeling van meer dan een uur. Dit is dus een goede aanvulling op de dagelijkse wandeling.

 

Denkpuzzels zijn er voor ieder niveau, voor de overactieve jong hond tot de stijvere en strammere senior, maar ook voor honden met een blessure is hersenwerk een goede afleiding. Alle puzzels      moeten stap voor stap samen ontdekt worden, het is dus niet de bedoeling dat u de puzzels op de grond zet en zelf wat anders gaat doen. Het gaat om lekker samen bezig zijn.

Hoe werkt het

Bij ons zit u niet vast aan een lidmaatschap of abonnement. Als u een puzzel bij ons huurt vragen wij een borg van € 20,- per puzzel. De borg ontvangt u terug als u de puzzel schoon en heel inlevert. Nadat u een leuke puzzel heeft uitgezocht, mag u

dit 2 weken huren voor het bedrag van € 3,-. In deze 2 weken

kunt u de puzzels uitproberen en kijken of dit het favoriete

puzzel van uw hond is. Na die 2 weken kan u de huur 

verlengen met € 1,50 per week of een andere puzzel 

uitzoeken. 

Een puzzel huren kan ook voor of na de hondentraining.

Hondenpuzzel

hondenschool alkmaar, hondentraining heemskerk, hondengedrag, hondenopvoeding, hondencursus, gehoorzaamheidstraining, Puppytraining, hondentrainer, hond opvoeden