top of page

Boek:
Spelen: hoe zit dat nu eigenlijk?

Spelen: hoe zit dat nu eigenlijk?

Veel hondeneigenaren denken dat honden met andere honden moeten spelen. Het is dan ook vaak erg leuk om te zien als honden samen spelen. Maar niet iedere hond ervaart spel altijd als leuk. Er ontstaan nogal eens situaties die ervoor zorgen dat het spel eigenlijk helemaal geen spel is.

Wanneer spreek je van spel? Wat zijn de voorwaarden voor verantwoord spelen? Welke regels gelden er en wat is jouw rol als eigenaar hierbij? En is het wel echt zo dat iedere hond moet spelen met andere honden? In het nieuwe boekje Spelen met honden: hoe zit dat eigenlijk? krijg je antwoord op deze vragen. Je leert hoe je als eigenaar kunt zien wanneer je hond het spelen wel of juist niet prettig vindt, wanneer je in mag grijpen en welke vormen van spel er allemaal zijn.

spelen met honden: hoe zit dat eigenlijk

Dit boekje geeft uitgebreide informatie om het welzijn van je hond tijdens het spelen in de gaten te houden en biedt inzicht in het spelgedrag van jouw hond. Ook krijg je handige tips mee om zelf met je hond te spelen. Je leert je hond nog beter kennen en begrijpen, waarmee je ervoor kunt zorgen dat spelen leuk, veilig, verantwoord en leerzaam is. Een must-have voor iedere hondeneigenaar!

Het boekje Spelen met honden: hoe zit dat eigenlijk? is nu exclusief verkrijgbaar bij Hondenschool LeerSamen. Voor €15.95 sturen we het fysieke boekje naar je op en voor € 7,95 ontvang je een digitale versie van het boekje in je mailbox.

P.S. Start je een traject bij Hondenschool LeerSamen? Dan krijg je het fysieke boekje gratis vooraanvang van je eerste les.

Bekvechters
bottom of page