top of page

De hondenspeel-o-theek

snuffelmat

Hondenschool LeerSamen heeft een eigen honden speel-o-theek. Hier vind je puzzels en denkspellen voor alle soorten, leeftijden en maten honden. Omdat een hondenpuzzel in de aanschaf best prijzig kan zijn en het vaak niet mogelijk is om ze uit te proberen, bieden wij ze bij de speel-o-theek te huur aan voor een periode van telkens twee weken.

 

De speel-o-theek is ideaal voor als je de neus van je hond thuis verder wilt trainen en de hond mentale uitdaging wilt bieden. De puzzels vragen denkwerk van je hond en een kwartiertje hersengymnastiek staat gelijk aan een wandeling van meer dan een uur. Een hondenpuzzel is dus een goede aanvulling op de dagelijkse wandeling.

Denkpuzzels zijn er voor ieder niveau, voor de overactieve jonge hond tot de stijvere en strammere senior. Maar ook voor honden met een blessure is hersenwerk een goede afleiding.

Alle puzzels moeten stap voor stap samen ontdekt worden. Het is dus niet de bedoeling dat je de puzzels op de grond zet en zelf wat anders gaat doen. Ook bij puzzelen gaat het om lekker samen bezig te zijn!

​Hoe werkt het

​Bij de speel-o-theek van Hondenschool LeerSamen zit je niet vast aan een lidmaatschap of abonnement. Zo heb je de mogelijkheid om verschillende puzzels en denkspellen uit te proberen. Voor het huren van een puzzel vragen wij een borg van € 20,-. Deze ontvang je retour als je de puzzel na de huurperiode schoon en zonder gebreken weer inlevert.

​Heb je een puzzel uitgezocht, dan mag je deze twee weken huren. In deze twee weken heb je alle tijd om samen met je hond de puzzel uit te vogelen. Is de puzzel favoriet, dan kun je de huurperiode per week verlengen. Is je hond toe aan een andere uitdaging, dan kun je een andere puzzel uitzoeken met een hogere moeilijkheidsgraad.

Openingstijden Speel-o-theek

De puzzels van de honden speel-o-theek zijn op diverse plaatsen te huur. Huren en inleveren kan op afspraak of voor of na de hondentraining.

Alkmaar

Op de locatie van Hondenschool LeerSamen.

Kamerlingh Onnesstraat 29

1821 BP, Alkmaar

Huren kan op afspraak: bel of app voor een afspraak 06-14545435

Heemskerk

Op de locatie van Hondenschool LeerSamen.

Luttik Cie 60A

1969 MV, Heemskerk.

Huren kan op afspraak: bel of app voor een afspraak 06-14545435​

puzzelen

Wat kost het?

Puzzelhuur: € 3,- per stuk voor twee weken

Verlenging: € 1,50 per week

Borgsom: € 20,- per puzzel

 

Een puzzel huren kan ook voor of na de hondentraining. Vraag je instructeur naar de mogelijkheden!

bottom of page