top of page

Goed voorbereid van start.

Sheltie puppy

Na de zoektocht naar de ideale hond, komt de datum in zicht dat je nieuwe gezinslid bij jullie komt wonen. Een leuke en spannende tijd. Je leest je in, krijgt van iedereen advies en je mag een puppy-uitzet gaan shoppen.

​Wat kun je verwachten van die eerste tijd? Wat is verstandig om al aan te schaffen vóór je nieuwe gezinslid er is, en wat kan nog even wachten? Welke boeken zijn goed om te lezen en welke artikelen over de opvoeding van je pup zijn eigenlijk achterhaald? Waar ga je je de eerste dagen op focussen? Dit zijn allemaal vragen waarbij wij je bij Hondenschool LeerSamen gaan helpen.
Dit doen we om samen met jou en je hond goed voorbereid van start te gaan. Zo kunnen wij je thuissituatie goed inschatten en daardoor kunnen we je ook tijdens de verdere lessen nog beter advies geven. De eerste les is dan ook zonder hond, in de vorm van een privéles bij jou aan huis.

De speerpunten en doelen

van de eerste les zonder hond:

Samen kijken we naar wat je al hebt aangeschaft en wat er nog ontbreekt.

We gaan kijken wat de beste plaats is voor de bench of mand, zodat je pup straks de rust kan vinden die nodig is.

Ook krijg je een introductie in de lichaamstaal van de hond. Omdat een hond zo veel informatie geeft met zijn lichaamstaal, leer je in deze les begrijpen wat je hond bedoelt wanneer hij snuffelt, zijn oogwit toont, zijn bek aflikt, blaft, wegkijkt, en nog
veel meer.

Je krijgt uitgebreide info over alles wat je mag verwachten tijdens de eerste dagen dat je nieuwe huisgenoot er is. En natuurlijk is er alle tijd om je vragen te stellen.

adoptie hond
Teckel pups

De beste voorbereiding:

In alle rust bereiden we jullie tijdens deze privéles voor op de tijd die komen gaat. Je kunt al je vragen stellen, want ook de instructeur die de eventuele vervolglessen kan begeleiden komt even langs. We kunnen ons voorstellen dat je ook na deze les nog vragen hebt; zeker als je hond er eenmaal is. Daarom mag je deze vragen altijd telefonisch of per e-mail aan ons voorleggen, zodat we je ook op afstand kunnen begeleiden.

Na deze privéles bij je thuis ben je er echt klaar voor: je weet wat lichaamstaal is en hoe je die kunt interpreteren, je weet welke boeken en artikelen interessant zijn en je hebt overzicht op wat je nog aan kunt schaffen. Alles voor de beste start met jouw nieuwe pup!

En verder…​

Na deze les bij je thuis ontvang je zeven dagen lang iedere dag een uitgebreide e-mail met allemaal handige informatie en video's om je hond nog beter te leren begrijpen. Deze kun je op je eigen tempo lezen en bekijken. Handig om op terug te vallen als je iets even niet meer weet.

buitenlandse hond

Wat is er inbegrepen?

Deze privéles aan huis van 1 uur kost eenmalig € 90,- en is inclusief:

Mogelijkheid om al je vragen te stellen

Persoonlijke begeleiding van de instructeur

Gedurende zeven dagen elke dag online begeleiding middels e-mails met informatie, video’s en handige links

Het boekje ''Wat bedoelt mijn hond eigenlijk?'' t.w.v. € 9,95

Het boekje Spelen met je hond: hoe zit dat eigenlijk? t.w.v. € 9,95

Na de les mogelijkheid om vragen te stellen via de e-mail, telefoon en WhatsApp

Heb je interesse in deze privéles aan huis, om goed voorbereid van start te gaan met je nieuwe hondenvriend? Neem dan contact met ons op. We zijn er voor jou én voor je hond!

bottom of page