top of page

Socialisatie parcours

workshops

Wil je ook:

Samenwerken met je jonge hond.

Op een veilige manier je hond socialiseren 

Onder begeleiding van een ervaren instructeur

Een plek om je vragen te stellen.

Een pup mag naar de puppytraining zodra jullie er allebei klaar voor zijn. We adviseren om je pup minimaal een week de tijd te geven om aan zijn nieuwe thuis te wennen. Dan starten we met een privé les waarin we dan bespreken wat het vervolg word. Let op we werken met een wachtlijst dus meldt je op tijd aan.

​Tijdens alle puppylessen werken we aan aandacht en verbinding tussen pup en begeleider. Vanuit dat contact gaan we actief aan de slag met diverse oefeningen, die aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Ook ga je leren hoe je om kunt gaan met dat wat wij mensen noemen ‘ongewenst gedrag’. Je leert dit gedrag herkennen, voorkomen en om te buigen naar gedrag dat je wel wilt zien.

Hondenschool Leer samen Heemskerk (12).J

Socialisatie parcours

Goed socialiseren is een groot onderdeel van het opvoeden en opgroeien van een jonge hond. Het is belangrijk dat je dit doet op het tempo van je hond en dat je dingen gaat herhalen.

Tijdens een socialisatie parcours ga je onder begeleiding van een gediplomeerd  instructeur aan de slag. We gebruiken geluiden, verschillende onder gronden en diverse hoogtes zodat je samen met je eigen hond alles kan gaan ontdekken.

french-bulldog-665152_1920.jpg

Informatie socialisatie parcours

Locatie: Alkmaar

Duur: 45 min

Kosten: € 20 per keer,

Aantal plaatsen per keer: 5 honden.

bottom of page