Onze trainingen

Hondenschool LeerSamen biedt verschillende trainingen aan op elk gewenst niveau: van beginner tot gevorderde, voor elke type hond en voor alle leeftijden. De groepslessen worden op maat gegeven, met voldoende ruimte voor individuele aandacht. Zo kan iedere deelnemer op zijn eigen niveau én tempo aan het werk met de hond.

 

Elke training werkt op basis van instroom. Dit houdt in dat elke deelnemer kan instromen op elk gewenst moment. Zo voorkomen we wachtlijsten en houden we de lessen laagdrempelig. Je kunt bij Hondenschool LeerSamen de volgende trainingen volgen. Klik op het plaatje van de training voor uitgebreide informatie:

Behalve trainingen, bieden we ook regelmatig leuke en leerzame lezingen en workshops aan. Heb je vragen of ideeën hierover? Neem dan contact met ons op!

Puppycursus
Puppycursus
Gehoorzame huishond
Gehoorzame huishond.
Behendige huishond
Behendige huishond.
Body & mind
Body & mind
Dogfrisbee
Dogfribee
Fun mix
Fun mix
Hoopers
Hoopers
Zoekwerk/detectie
Zoekwerk/detectie
Speuren
Speuren
Tips en tricks
Tips en tricks
Privéles
Privéles
Show More

De eerste keer les bij Hondenschool LeerSamen is altijd in de vorm van een privéles. Deze één-op-één begeleiding is bedoeld om zowel de eigenaar als de hond kennis te laten maken met de instructrice en de lesmethode en het terrein waar de trainingen plaatsvinden, te leren kennen. Er is tijdens de privéles alle ruimte om vragen te stellen, om zo met een goede basis in de groepstraining te kunnen instromen.

Voor elke training bij Hondenschool LeerSamen geldt​ dat er gewerkt wordt in blokken van 5 lessen. Het eerste blok bestaat uit de privéles met vervolgens 4 groepslessen. Na dit eerste blok kun je weer 5 lessen bij ons volgen. Nieuwsgierig geworden of weten wanneer er plaats is? Neem contact met ons op en kom een vrijblijvend een keertje kijken. Je bent van harte welkom!

Onze locaties

LeerSamen Alkmaar

Kamerlingh Onnesstraat 29

1821 BP, Alkmaar

LeerSamen Heemskerk

Luttik Cie 60A

1969 MV, Heemskerk

KvK: 57195242 

Btw: NL002127625B24

  • Facebook
  • Instagram

Neem contact met ons op

Openingstijden van onze locaties

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00 - 21.30 uur

18.30 - 21.30 uur

09.00 - 21.30 uur

09.00 - 21.30 uur

09.00 - 21.30 uur

09.00 - 17.00 uur

09.00 - 17.00 uur