top of page

Het e-book:
Jouw leidraad voor een goede socialisatie!

Het belang van socialiseren
Het socialiseren is een proces dat van groot belang is voor de ontwikkeling van een hond; van piepklein pasgeboren pupje naar een volwassen, stabiele vriend voor het leven. Socialiseren betekent dat je je hond stapje voor stapje leert op een sociale wijze om te gaan met alle (dagelijkse) dingen in zijn omgeving. Denk daarbij aan andere dieren, mensen en allerlei objecten in de (leef)omgeving van de hond. Dingen die voor ons heel normaal zijn, maar die op veel honden behoorlijk wat impact kunnen hebben.


Om je hond op een goede manier te begeleiden tijdens dit socialisatieproces, zijn tijd en inzicht in de belevingswereld van je hond van groot belang. Leren kijken naar zijn lichaamstaal, veiligheid bieden en zorgen voor positieve ervaringen zijn allemaal taken die bij jou als eigenaar liggen.

Het gratis e-book: Jouw leidraad voor een goede socialisatie!
Hondenschool LeerSamen gunt iedereen een sociale hond. Daarom hebben we een e-book gemaakt, waarin alle aspecten van het socialiseren worden behandelen. Jij wil wilt toch ook:

  • Een hond die katten met rust laat en ze niet achter aan jaagt.

  • Sociaal is naar andere honden.

  • Rustig omgaat met de visite.

  • Niet reageert op huishoudelijke apparaten als bijv. een stofzuiger.

  • Rustig met je meeloopt zonder bij iedereen op te springen

  • Mee kan op visite.

Vraag nu het gratis e-book aan!

Heb je of krijg je binnenkort een pup of herplaatser? Wil je van hem of haar een sociale huishond maken? Vind je net als ons Dan heb jij als eigenaar de mooie taak om je hond te helpen bij het socialiseren. Je hond op een liefdevolle en vriendelijke wijze laten wennen, stap voor stap, waarbij je steeds kijkt naar wat jouw hond nodig heeft om zich veilig en vertrouwd te voelen. Met het e-book De ins en outs van socialiseren: een noodzakelijk proces voor een stabiele hond helpen we jou hierbij. Helemaal gratis!

e book_ Jouw leidraad voor een goede socialisatie!

Wil je dit e-book ook ontvangen? Schrijf je dan hieronder in en je ontvangt direct een mail met de link naar het e-book en kun je e-het helemaal voor niks downloaden.

bottom of page