press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

Workshops

Hondenschool LeerSamen organiseert regelmatig workshops met uiteenlopende thema’s. Heb je zin om samen met je hond een leuke aanvulling te doen op je training thuis of op de hondenschool, dan is het meedoen aan zo’n workshop beslist de moeite waard. De workshops worden gegeven door verschillende instructeurs van HondenSchool LeerSamen én daarbuiten.
 
Hou deze pagina in de gaten voor de workshops die er de komende tijd op de agenda staan!

20180618_202608_004_01.jpg

Workshop Detectie:

Detectie is een super leuke neus sport. Detectie is wat honden op Schiphol doen, het terug vinden van 1 specifieke lucht. Ook leuk om thuis te doen.

Tijdens deze workshop ga je daar een begin mee maken. In een klein groepje van max 4 honden. De workshop word gegeven door Jeanine.

 

Locatie: Alkmaar

Data: 10 juli 14:15 uur

Duur: 60 min

Kosten: €35,-

Aantal plaatsen: 4 honden.

Beschikbare plaatsen: 4 honden.

Hond en paard workshop

Vind je hond paarden spannend? Vind je hond het lastig om met paarden om te gaan? Of heeft je pup helemaal nog geen ervaring en wil je dit in goeie banen leiden dan is deze workshop iets voor jullie.

 

In 2 lessen gaan we aan de slag als doel dat je gaat begrijpen wat je hond nodig heeft, wanneer de spanning op loopt en hoe je hond kan begeleiden.

De lessen worden begeleid door Annemieke en Laura.

Locatie: Heemskerk

Data: 1 en 22 sept 19:00 uur

Duur: 2x 60 min

Kosten: €75,-

Aantal plaatsen: 6 honden.

Beschikbare plaatsen: 3 honden. 

hond en paard
impuls controle

3 Luik rust en zelfbeheersing:

Een onrustige hond, die op een negatieve manier aanvraagt, moeite heeft bezoek begroeten op een rustige manier, niet even kan wachten als je op een terrasje gaat zitten of op viste gaat.

Daar heb je rust en zelf beheersing voor nodig. In 3 lessen van 60 min krijg je veel verschillende oefeningen Tussen de lessen zitten 2 weken zodat je goed de tijd heb om te oefenen. We hebben een appgroep waarin je tussendoor ook vragen mag stellen en je vorderingen kan delen.

 

Locatie: Alkmaar

Data: 30 aug, 13 en 27 sept 13:30 uur

Duur: 3 x 60 min

Kosten: €90,-

Aantal plaatsen: 4 honden.

Beschikbare plaatsen: 4 honden.