press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

Workshops

Hondenschool LeerSamen organiseert regelmatig workshops met uiteenlopende thema’s. Heb je zin om samen met je hond een leuke aanvulling te doen op je training thuis of op de hondenschool, dan is het meedoen aan zo’n workshop beslist de moeite waard. De workshops worden gegeven door verschillende instructeurs van HondenSchool LeerSamen én daarbuiten.
 
Hou deze pagina in de gaten voor de workshops die er de komende tijd op de agenda staan!

Halloween

Workshop puzzelen met je hond:

Tijdens de workshop gaan we met diverse soorten materiaal jullie leren puzzelen met het thema Halloween, ontdekken wat bij je hond past en vooral een leuke tijd te hebben zodat je thuis ook aan slag kan met je hond.

Heb je al ervaring met puzzels ben je van harte welkom door de mix van huis-tuin en keuken materiaal kunnen we de workshop aanpassen naar ieder niveau, dus ook kinderen zijn van harte welkom.

De workshop word gegeven door Annemieke

Zaterdag 29 okt  

14.00 -15.00 uur

Kosten:€ 35,-

Max 5 honden.

Plaatsen: 5 honden. 

Workshop hier komen:

Je hond terug laten komen als je hem roept. Erop kunnen vertrouwen dat hij komt, maar ook hem kunnen aanlijnen als hij bij je is. We gaan 5 weken aan de slag met het thema hier komen. Door diverse oefeningen en veel thuis training zal het hier komen betrouwbaar worden.

Wat heb je nodig:

*beloningen/koekjes.

*5 of 10 meter lijn. (eventueel te koop op de hondenschool)

 

Locatie: Alkmaar

Data: 6 okt, 13 okt, 20 okt, 27 okt, 3 nov 14:30 uur

Duur: 60 min

Kosten: €150,-

Aantal plaatsen: 1 honden.

Beschikbare plaatsen: 5 honden.

Hier komen