top of page

Lezingen

Hondenschool LeerSamen organiseert regelmatig lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Als je je wilt verdiepen in gedrag, emoties, spel of de gezondheid van je hond, is het bijwonen van zo’n lezing beslist de moeite waard. De lezingen worden gegeven door verschillende sprekers met veel gespecialiseerde kennis over honden.

yvette van veldhuijsen

Lezing dierenartstraining/gezondheidstraining.

Wordt jouw hond ook de ster van de dierenartsenpraktijk of trimsalon?  Of vind je het gewoon erg prettig om je hond goed voor te bereiden op een dergelijk bezoek? Wil je hem zelf graag thuis goed zonder stress kunnen verzorgen? Kom dan naar de lezing over dierenartstraining. Deze lezing met praktijkvoorbeelden inspireert je je hond beter voor te bereiden op een bezoek.  Zo ervaart de hond minder stress, is hij beter te onderzoeken en hoe je niet tegen een bezoek aan te hikken omdat je hond er helemaal van over de toeren raakt.  

Weet jij hoe je zorgt dat je hond zijn vaccinaties niet erg vindt?  
Hoe zie je eigenlijk dat hij het vervelend vind?
Waarom is het wel zo eerlijk om een hond voor een operatie te wennen aan een rompertje of kap?
Nagels inkorten fluitje van een cent?
Dit en nog veel meer leer je op deze avond van degene die dierenartstraining in Nederland op de kaart heeft gezet, Yvette van Veldhuijsen van stg Alert hondenopvang.

Wanneer : Dinsdag 25 april.

Waar : Dorpshuis de Zwaan Uitgeest

Tijd : 19.00 – 21.00 uur

Kosten : € 35,-

bottom of page