Openingstijden:

Maandag: 9.00 uur - 21.30 uur.

Dinsdag: 18.30 uur - 21.30 uur.

Woensdag: 9.00 uur - 21.30 uur.

Donderdag: 9.00 uur - 21.30 uur.

Vrijdag: 9.00 uur - 21.30 uur.

Zaterdag 9.00 uur - 17.00 uur.

Zondag 9.00 uur - 17.00 uur.

Puppycursus Alkmaar en Heemskerk:

Een pup mag naar hondentraining zodra jullie er klaar voor zijn. Het advies is je pup een week de tijd te geven aan zijn nieuwe thuis te laten wennen voor we gaan beginnen met de puppycursus in Alkmaar en Heemskerk. De training word gegeven in Alkmaar en in Heemskerk, de eerste les is een privéles. In deze 50 min krijgt je pup de mogelijkheid om kennis te maken met de locatie. Jijzelf kan kennis maken met de methode en de instructeur. Ook is er alle tijd om vragen te stellen zodat je met een goeie basis in de puppycursus kan instromen.

Tijdens de lessen gaan we werken aan aandacht, aandacht tussen hond en begeleider. Vanuit dat contact gaan we werken aan diverse oefeningen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk. We gaan leren om te gaan met dat wat wij mensen noemen ‘’ongewenst gedrag’’ . We gaan u leren hoe u dit gedrag kan voorkomen en om deze om te buigen naar gedrag dat wij wel willen zien.

Tijdens de puppycursus in Alkmaar en Heemskerk zijn dit onze speerpunten:

*samen ontspannen wandelen aan de lijn.

*een hond die komt als u hem roept.

*een hond die zich kan beheersen.

*een eigenaar die zijn hond sturing kan geven.

Tijdens de lessen werken we het liefst met de honden in een goed passend tuig. Lees in dit artikel alle info over het dragen van een goed passend tuig.

Wij bieden lessen aan opmaat. De lessen worden zo aangeboden dat iedereen op zijn eigen niveau kan gaan werken en dus kan groeien op zijn eigen tempo. Bij hondenschool LeerSamen werken we met instroom. 

Hondenschool LeerSamen werkt in blokken van 5 lessen. Het eerste blok bestaat uit een privé les met daarna 4 groepslessen. Na dit eerste blok kan je weer 5 lessen bij ons volgen. In overleg en aan de vorderingen die jullie samen maken kunt u doorgroeien naar een gevorderde groep om nog meer te leren. Nieuwsgierig geworden of weten wanneer er plaats is???  Neem contact op en kom een vrijblijvend een keertje kijken.

Kosten:

Eerste blok €110,- voor 1 privéles en 4 groepslessen.

Vervolg €80,- voor 5 groepslessen.

Privé lessen vanaf € 32,50.

Waar en wanneer:

Alkmaar:

De puppycursus worden gegeven op woensdag, donderdag vrijdag en zaterdag.

Wil je weten of er nog plaats is en wanneer neem dan contact met ons op.

Heemskerk:

De puppycursus worden gegeven op maandag, woensdag en zondag.

Wilt u weten of er nog plaats is, neem dan contact met ons op.

1/5