top of page

Puppycursus in Heerhugowaard volgen?

Is je hond klaar voor puppycursus in Heerhugowaard? Jij en je trouwe viervoeter zijn van harte welkom bij hondenschool LeerSamen. Tijdens de lessen werken we aan de aandacht tussen jou en je pup. Vanuit dit contact werken we aan diverse oefeningen die aansluiten bij het leven van alledag.
 

“Een goed begin is het halve werk”


We bieden lessen op maat aan. Dit houdt in dat de lessen zo aangeboden worden dat alle honden op hun eigen niveau mee kunnen doen. Oftewel, je trouwe vriend kan compleet op eigen tempo groeien.

Puppycursus in regio Heerhugowaard bij hondenschool LeerSamen

Waarom een puppycursus volgen bij onze hondenschool in Heerhugowaard en omgeving? We zetten de voordelen voor je op een rij:

  • Persoonlijke aandacht voor hond en eigenaar

  • Je kunt direct starten met de cursussen. Er zijn dus geen wachtlijsten

  • Binnen trainen is ook mogelijk

  • Maximaal 5 honden per groep

  • 7 dagen per week les. Zowel overdag als in de avond én het weekend

  • Hondentraining van een hondentrainer op basis van de nieuwste inzichten

Lessen op maat

Alle honden zijn anders, daarom bieden wij puppycursus op maat aan. Gedurende deze lessen besteden we aandacht aan de aandacht tussen de hond en de begeleider. Vanuit het contact tussen jullie onderling voeren we diverse oefeningen uit.


Deze lessen zijn gebaseerd op de dagelijkse praktijk en hebben als doel om te leren gaan met ongewenst gedrag dat de hond toont. Bovendien leren we je natuurlijk ook hoe je dit slechte gedrag omzet naar goed gedrag.

Van ontspannen wandelen tot zelfbeheersing

De volgende speerpunten staan centraal tijdens de puppycursus in Heerhugowaard:

  • Ontspannen wandelen aan de lijn

  • Een hond die luistert als je hem bij de naam noemt

  • Een hond die zichzelf kan beheersen

  • Een baasje dat de hond sturing kan geven

Hondentraining Alkmaar

Blok van 9 lessen

De puppycursus van onze hondenschool bestaat uit een blok van 9 lessen. Het eerste blok bestaat uit een privéles. Tijdens de eerste hondentraining krijgt de pup de mogelijkheid om kennis te maken met de locatie én met de hondentrainer. Tijdens deze eerste les kun je de hondentrainer ook vragen wat je maar wilt.

Daarna krijg je toegang tot de online masterclass lichaamstaal zodat je de taal van je hond nog beter leert spreken.

Daarnaast volgen er 8 groepslessen. Na dat eerste blok heb je de mogelijkheid om nog 5 lessen te volgen. Wil je doorgroeien naar een gevorderde groep honden om meer te leren? Aan de hand van de vorderingen kunnen we kijken of jullie daar klaar voor zijn.

 

"Het is dankzij de praktische opzet van onze trainingen altijd mogelijk om in te stromen. Hierdoor zijn er geen wachtlijsten"

Meld je hond aan voor puppycursus

Zijn jij en je pup klaar voor hondentraining van een hondentrainer tijdens onze puppycursus in Heerhugowaard? Kom gerust eens langs op een locatie van onze hondenschool in Alkmaar.

 

Wil jij je hond meteen aanmelden voor een training? Dat kan natuurlijk ook. Bel ons of laat je gegevens achter in het contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op of kijk in onze agenda.

bottom of page