Openingstijden:

Maandag: 9.00 uur - 21.30 uur.

Dinsdag: 18.30 uur - 21.30 uur.

Woensdag: 9.00 uur - 21.30 uur.

Donderdag: 9.00 uur - 21.30 uur.

Vrijdag: 9.00 uur - 21.30 uur.

Zaterdag 9.00 uur - 17.00 uur.

Zondag 9.00 uur - 17.00 uur.

Body & brains:

Tijdens de lessen gaan we werken aan de body en de brains van de hond. Door de hond te leren hoe hij bepaalde objecten het beste kan nemen werken we aan spieren en zelf vertrouwen. Zo maken we de hond bewust van het lichaam zodat hij dit beter kan gebruiken en minder snel blessures oploopt.  Door te kijken naar de hond zijn gedrag passen we de oefeningen aan zodat eigenaar en hond samen kunnen groeien.  

Wij bieden lessen aan opmaat. De lessen worden zo aangeboden dat iedereen op zijn eigen niveau

kan gaan werken en dus kan groeien op zijn eigen tempo. Bij hondenschool LeerSamen werken we met instroom. Dit houd in dat u kan beginnen wanneer u wil.

De eerste les is een privé les. In deze 50 min krijgt de hond de mogelijkheid om kennis te maken met de locatie.  De eigenaar kan kennis maken met de methode en de instructrice. We gaan jullie onze methode uitleggen en je wegwijs maken op onze hondenschool. Ook is er alle tijd om vragen te stellen zodat je met een goeie basis bij ons de groep kan instromen.

Hondenschool LeerSamen werkt in blokken van 5 lessen. Het eerste blok bestaat uit een privé les met daarna 4 groepslessen. Na dit eerste blok kan je weer 5 lessen bij ons volgen. Nieuwsgierig geworden of weten wanneer er plaats is???  Neem contact op en kom een vrijblijvend een keertje kijken.

Kosten:

Het eerste blok €100,- voor 1 privé les en 4 groepslessen.

vervolg €75,- voor 5 groepslessen.

Privé lessen vanaf €32,50.

Waar en wanneer:

Alkmaar:

Privé lessen zijn mogelijk op afspraak.

Heemskerk:

Privé lessen zijn mogelijk op afspraak.