Openingstijden:

Maandag: 9.00 uur - 21.30 uur.

Dinsdag: 18.30 uur - 21.30 uur.

Woensdag: 9.00 uur - 21.30 uur.

Donderdag: 9.00 uur - 21.30 uur.

Vrijdag: 9.00 uur - 21.30 uur.

Zaterdag 9.00 uur - 17.00 uur.

Zondag 9.00 uur - 17.00 uur.

Voerbeloningen.


We krijgen veel vragen over voeding hoe vaak, wanneer en ook welke voeding. Dan is bij pups en herplaatsers altijd het advies geef minimaal 4 tot 6 weken eerst de voeding die de hond al kreeg bij vorige eigenaar/fokker voordat iets anders gaat geven mits de hond het natuurlijk lekker vind en zijn ontlasting goed is. Daarna is het altijd maatwerk en helpen we je graag.​

Over voerbeloningen krijgen we vaak vragen als hoeveel mag ik hebben en wat is gezond.

Bij voerbeloningen is het zo dat de ontvanger bepaalt wat de beloning. Dit heeft te maken met of je hond gewoon een lekker eter is of wat kieskeuriger is, maar ook met de situatie. Voor veel honden die hun eigen voer lekker vinden kan je deze goed in zetten tijdens trainingen in makkelijke prikkel arme situaties zoals in huis. Voor een kleine groep honden kan dit ook buitenshuis. Voor de meeste honden geldt dat je vaak met een andere beloning moet komen met wat meer waarde. Het is goed om je hier van bewust te zijn zo kan je dit inzetten tijdens de training zo is het voor de hond makkelijker om de juiste keuze te maken in moeilijke situaties. wij adviseren dan ook om dit uit te testen en te werken met verschillende soorten beloningen.


Maar waar is het van gemaakt en wat zit erin is vinden wij ook een belangrijke. Je kan nog z'n goede uitgebalanceerde voeding hebben maar als je snacks en beloningen geeft waar veel ''rotzooi'' inzit dan heeft dit invloed op de gezondheid van je dier. Dus kijk naar het totaal plaatje niet alleen naar de voeding maar ook naar de extra's. Want als je veel groente en fruit eet, maar tussendoor veel ongezonde snacks eet ben je nog maar op de helft. Om een klein beetje onze cursisten op weg te helpen hebben wij een klein assortiment aan snacks op de hondenschool voor ieder budget wat wils. Mochten er vragen zijn over dit onderwerp dan horen wij het graag.

32 keer bekeken