1/7

Dé hondenschool van Alkmaar, Heemskerk en omstreken

Ivm de lockdown worden er geen groepslessen geven.

In Heemskerk zijn er nog beperkte plekken voor 1 op 1 privé lessen open. Voor meer info neem even contact op!!

Welkom op de website van hondenschool LeerSamen!

Bij hondenschool LeerSamen geven wij les volgens de nieuwste inzichten en scholen we ons regelmatig bij. Ons uitgangspunt bij de trainingen is dat we beloningsgericht en ‘drukvrij’ trainen, dus zonder fysieke correctie of dwang.

 

Onze trainingen zijn geschikt voor elk type hond, van pup tot volwassen en van klein tot groot, waarbij de samenwerking tussen hond en baas centraal staat.

 

Daarnaast organiseren wij regelmatig workshops en lezingen.

Geen vast lesprogramma, maar maatwerk.

Mogelijkheid om binnen te trainen.

Max 5 cursisten in een groep.

7 dagen per week les.

Puppy

Volwassen

De voordelen van onze hondenschool

Alle oefeningen die je tijdens de trainingen bij Hondenschool LeerSamen worden aangereikt, kun je thuis oefenen. Daarmee zijn de oefeningen direct toepasbaar in de praktijk. Want als je weet waarom een hond doet wat hij doet, kun je daar zo op inspelen dat je hond met het grootste plezier voor en met je wil werken.

  

Omdat hondentrainingen maatwerk zijn, starten we altijd met een privéles. Zo leren we elkaar én de hond kennen, om vervolgens een zo goed mogelijk vervolg traject te kunnen inzetten: dit kan in groepslessen of met meerdere privélessen dat is maar net wat er bij jullie past.

De groepslessen duren 50 min en in de groep zitten maximaal 5 honden.

Benieuwd?  Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken op één van de  trainingslocaties van Hondenschool LeerSamen in Alkmaar en Heemskerk!

Wij zijn ook werkzaam als hondenschool op de locatie in Alkmaar of Heemskerk.