top of page

De hondenschool
in de regio Bergen.

Hondenschool in de regio van Bergen gezocht? Jij en je hond zijn van harte welkom bij hondenschool LeerSamen. We hebben op onze beide locaties verschillende cursussen aan, waaronder een puppycursus en het LeerSamen werken-traject.

Alle oefeningen zijn direct in de praktijk toepasbaar in de praktijk.

Professionele hondenschool in de regio Bergen

Hondentraining van een hondentrainer op basis van de nieuwste inzichten

  • Persoonlijke aandacht voor hond en eigenaar

  • Binnen trainen is ook mogelijk

  • Maximaal 5 honden per groep

  • 7 dagen per week les. Zowel overdag als in de avond én het weekend

Ben je benieuw geworden naar een hondentraining van onze hondenschool? Je bent van harte welkom om eens langs te komen op een van onze trainingslocaties. Neem bij vragen gerust telefonisch contact met ons op via 06 - 145 454 35.

Beloningsgericht en ‘drukvrij’

De hondentrainers van onze hondenschool LeerSamen geven les volgens de nieuwste inzichten en scholen zich regelmatig bij. Zodoende zijn we in de mogelijkheid om ‘druk’ vrij en beloningsgericht te trainen. Dit houdt in dat we honden trainen zonder hierbij gebruik te maken van dwang of fysieke correctie. Het gaat er immers om dat je hond met veel plezier voor en met je werkt.

Hondentraining op maat

Wij bieden hondentraining op maat aan. Dit houdt in dat de eerste lessen privélessen zijn. Wij zijn namelijk van mening dat we elkaar eerst beter kunnen leren kennen. De hond is immers in een omgeving en met mensen die hem of haar onbekend zijn.

 

Vervolgens kunnen we een zo goed mogelijk traject inzetten voor de hond. Zowel met meer privélessen, als een groepsverband hondentraining samen met andere honden.

 

 

“Een goed begin is het halve werk”

Puppycursus

De eerste cursus die je puppy bij onze hondenschool in regio Bergen kan volgen, is de puppycursus in Bergen. Dat kan ongeveer vanaf 8 weken. Tijdens deze puppy cursus werken aan een aantal punten. Zo werken we aan aandacht én aan de aandacht tussen puppy en begeleider. Vanuit dit contact werken we aan allerlei oefeningen die aansluiten bij de gebeurtenissen van alledag.

Op die manier leert de hondentrainer je puppy om te gaan met ongewenst gedrag. Je leert dus exact hoe je ongewenst gedrag bij de puppy voorkomt én dat gedrag naar gewenst gedrag om te buigen.

Gehoorzaamheidscursus

De gehoorzaamheidscursus is een mooi vervolgstap op de puppycursus. Gedurende deze cursus verankeren we en bouwen we de geleerde oefeningen op. Dit doen we door meer tijdsduur én meer afleiding toe te voegen aan de trainingen. Daarnaast komen er tijdens deze vervolgcursus ook meer nieuwe oefeningen aan bod.

Geen puppycursus bij ons gevolgd? Geen probleem. Je kunt in dat geval alsnog bij ons terecht voor een gehoorzaamheidscursus Bij hondenschool LeerSamen. De training is namelijk zo vormgegeven dat alle honden op hun eigen niveau aan de slag kunnen. Naast de puppycursus en gehoorzaamheidscursus, bieden wij nog meer trainingen aan. Bekijk alle cursussen hier.

 

“Persoonlijke aandacht staat bij ons te allen tijde centraal”

Meld je hond aan voor een training

Ben je benieuwd naar de trainingen van onze hondenschool in de omgeving van Bergen? Kom dan gerust eens langs op één van onze locaties in Heemskerk of Alkmaar. Het is natuurlijk ook mogelijk om je hond direct aan te melden voor een training.

 

Dat kan je doen door te bellen of door je gegevens achter te laten in het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

bottom of page